Vakantiepark Domaine Du Pré

Camping Domaine du Pré is gelegen in Chapelle-Hermier en aan het meer van Jaunay. Reserveer eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf!


  • Gelegen aan zwemmeer
  • Verwarmd zwembad
  • Echte familiecamping
  • Ideaal voor uitstapjes

Camping Domaine du Pré is gelegen in Chapelle-Hermier aan het meer van Jaunay. Bovendien ligt het vakantiepark op 10 km afstand van de prachtige stranden van de Vendée. Voldoende mogelijkheid tot een activiteit buiten de camping om. De camping staat bekend als een middelgrote camping waardoor u kunt genieten van de rust, strand en de zee.

Uw vakantie op Camping Domaine du Pré

Als verblijfsplaatsen biedt de camping u het volgende aan: de camping heeft verschillende soorten stacaravans die verschillen in grootte. Mocht u liever zelf uw eigen tent en/of caravan meebrengen en komen kamperen, dan kan dat uiteraard ook op één van de vele kampeerplaatsen die de camping u biedt.

Verveling is op de camping een woord wat u zeker niet hoeft te gebruiken. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het natuurbad met een bijgelegen zandstrand. Mocht het een dag minder goed weer zijn dan is het overdekte zwembad de ideale oplossing. Daarnaast is er voor de jongere kinderen een kids club die dagelijks voor leuke activiteiten zorgt zodat de kinderen zich nooit hoeven te vervelen.

Als u het hebt over de ligging dan hoeft u bij deze camping niet te twijfelen. U kunt dit terugzien doordat het allerlei mogelijkheden heeft tot verschillende uitstapjes, zo kunt u op 5 minuten rijden de golfbaan bezoeken en kunt u er voor kiezen om een dagje naar het mondaine Les Sables d’Olonne te gaan.

  • Zon, Strand en Relax

Aanlegplaats Nee
Animatie team Ja
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Nee
Electra > 8 Ampère Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Ja
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja

  • Bungalow huren
  • Houten Chalet
  • Mobile Home

De camping is gelegen in de provincie De Loire.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Lieu-dit Bellevue
85220 La Chapelle Hermier
Frankrijk

2 Bellevue
85220 La Chapelle-Hermier
Loirestreek
Frankrijk


Kaart:

Een rijke geschiedenis, pracht en praal, sprookjesachtige paleizen, kunstige tuinen, de Loire en beroemde wijnen. Dat staat u te wachten wanneer u uw vakantie viert in het land van de prachtige, majestueuze kastelen. De Loire die door de Loirestreek kronkelt en de prachtige Renaissance kastelen die gebouwd werden in de 15e eeuw markeren het landschap van de Loire. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft over de Loirestreek.

Lees meer

Vakantiepark Domaine du Pré Vakantiepark Domaine du Pré
4.15 1035 reviews
contact@domainedupre.com €35