Camping Sites Et Paysages Beauregard

Camping Beauregard is gelegen in een camping in Mesnois, Jura. Reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf.


 • Mooi zwemparadijs
 • Sauna aanwezig
 • Ideaal voor gezinnen
 • Dichtbij rivier Ain

Camping Beauregard is een camping in Mesnois, Jura. Het is gelegen in het Franse departement van de Jura, in het hart van de merenstreek op 450m hoogte, de rivier de l’Ain ligt op 500m afstand en hier kunt u zwemmen, vissen en kano varen.

Uw vakantie bij Camping Beauregard

Als verblijfsplaatsen biedt Camping Beauregard Sites et Paysages u het volgende aan: U hebt als camping de mogelijkheid tot het huren van tenten en stacaravans. Mocht u liever uw eigen tent en/of caravan meebrengen en komen kamperen, dan kan dat uiteraard ook. De 195 kampeerplaatsen hebben een grootte van 100-120 m2.

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes, en voor de ontspanning is er een sauna, whirlpool en stoombad aanwezig. Verder heeft deze camping een buitenzwembad, verwarmd binnenzwembad en een peuterbad, bij het zwembad is een waterglijbaan aanwezig.

Mocht u als ouder na een drukke dag geen zin meer hebben om zelf nog te moeten koken, dan kunt u op de camping terecht bij de pizzeria of gaan eten in het restaurant op de camping, er is een restaurant met een kleine kaart en één met een grote kaart, tevens is er elke dag vers brood verkrijgbaar op de camping.

 • Gezinscampings kinderen <12 jaar

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Ja
Electra > 8 Ampère Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Ja
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja

 • Houten Chalet
 • Mobile Home
 • Staanplaats
 • Tent huren

De camping is gelegen in de provincie Franche-Comté.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Camping Beauregard
2 Grande Rue
39130 Mesnois
Franche-Comté
Frankrijk

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt6000 meter
Centrum100 meter

Kaart:

 • Centrum
 • Fiets/Wandelroute
 • Watersport

Franche-Comté, de regio van beroemde mannen, zoals Victor Hugo, hertogen, de familie Peugeot, Gustave Courbet en Louis Pasteur. Maar ook de prachtige natuur met haar indrukwekkende watervallen, diepe grotten en heerlijke streekproducten maken van de Franche-Comté een geschikte vakantiebestemming. Laat u inspireren door deze pagina waar u alle informatie vindt op het gebied van klimaat, landschap, bezienswaardigheden, gastronomie en strandvakanties.

Lees meer

Huur een stacaravan of tent bij:

Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

Camping Sites et Paysages Beauregard Camping Sites et Paysages Beauregard
3.95 756 reviews
reception@juracampingbeauregard.com €35
Camping Beauregard is een camping in Mesnois, Jura. Het is gelegen in het Franse departement van de Jura, in het hart van de merenstreek op 450m hoogte, de rivier de l'Ain ligt op 500m afstand en hier kunt u zwemmen, vissen en kano varen.">