ClairVacances

Clairvacances is een rustige familiecamping in Sainte-Croix-en-Plaine. Reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf.

 • Rustige familiecamping
 • Luxe en gemoedelijk
 • Volop natuur rondom
 • Uitvalsbasis in de Elzas

Clairvacances is een rustige familiecamping in Sainte-Croix-en-Plaine. Deze mooi aangelegde camping ligt temidden van bossen in de landelijke omgeving van de Elzas Haut-Rhin, de gemoedelijke sfeer zal jong en oud betoveren. Vanwege de rust (er is geen bar of disco) is deze camping ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Uw verblijf op Camping Clairvacances

Deze luxe viersterrencamping biedt zowel verhuuraccomodaties (mobile homes en bungalows) als 135 ruime, vlakke en beschutte kampeerplaatsen. Er zijn vele mooie bloemen en planten op Camping Clairvacances waarvan de geuren u tegemoet komen. Net als aan het sanitair wordt hier veel aandacht aan geschonken. Honden zijn op deze camping niet toegestaan.

Naast het verwarmde zwembad is er op Camping Clairvacances ook een speciaal bad voor de allerkleinsten en een nieuw waterpark waar het heerlijk ontspannen is. Op deze kindvriendelijke camping is Nederlandstalige animatie in het hoogseizoen. De kinderen kunnen zich ook uitleven in de speeltuin.

De camping is ideaal gelegen om de Elzas te ontdekken, met de bijzondere stad Colmar al op 5 minuten en nabij plaatsjes als Equisheim en Herrlisheim. Door de nabijgelegen wandelroutes, fietspaden en de snelweg is Camping Clairvacances een prima uitvalsbasis om de Elzas te ontdekken. De Vogezen zijn ook niet ver, vanaf hier is er uitzicht op de Alpen en het Zwarte Woud.

 • Campings met Rust en Natuur
 • Cultuur Culinair Reizen
 • Levendige Gezellige Campings

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Ja
Electra > 8 Ampère Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Ja
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja

 • Bungalow huren
 • Staanplaats
2021-10-16

De camping is gelegen in de provincie Elzas.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Route de Herrlisheim

n68127 Sainte-Croix-en-Plaine

nFrankrijk

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt4000 meter

Kaart:

 • Centrum
 • Fiets/Wandelroute
 • Watersport

Van 1817 tot 1918 en van 1940 tot 1945 behoorde dit gebied tot het Duitse rijk, waardoor u de Duitse invloeden op alle gebieden kunt merken. Zowel in de architectuur als in de Franse taal. Bovendien zijn de meeste Fransen in dit gebied vloeiend in Duits, dus als de Franse taal u niet ligt, maar de Duitse taal wel, is dit zeker een vakantieaanrader. U kunt er prachtige steden bezoeken en interessante steden ontdekken. Laat u inspireren door deze pagina en misschien besluit u wel om Elzas-Lotharingen als u volgende vakantiebestemming te kiezen!

Lees meer

ClairVacances ClairVacances
7.6 uit 10 op basis van 2560 reviews beoordelingen.
severine@clairvacances.com €35