Camping Le Lac De Bouzey

Camping le Lac de Bouzey in Sanchey ligt aan de stranden van het stuwmeer van Bouzey. Reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf.

  • Mooie 4* familiecamping
  • Watersport mogelijkheden
  • Fiets- en wandelroutes
  • Voor jong en oud

Camping le Lac de Bouzey in Sanchey ligt aan de stranden van het stuwmeer van Bouzey aan de voet van de Vogezen en zijn voortreffelijke landschap. Deze viersterrencamping met het label Camping Qualité Lorraine biedt uitgebreide recreatiemogelijkheden, service en faciliteiten van een echte Club.

Uw vakantie op Camping le Lac de Bouzey

Deze mooie familiecamping is middelgroot en heeft ruim 100 kampeerplaatsen met elektriciteit en water, deels op gras en deels op kiezels, omzoomd door heggen en bomen. Liefhebbers van glamping kunnen op Camping le Lac de Bouzey vakantie vieren in een moderne mobile home.

Voor jong en oud is er qua activiteiten en entertainment genoeg te doen: disco, bioscoopzaal, sportveld, volleybal, boogschieten, petanque, pingpong, een miniclub en een kidsclub. Tot de faciliteiten van Camping Club du Lac de Bouzey behoren tevens een bar, traditioneel restaurant, camping winkeltje, wasserette.

Vanaf de camping heeft u  directe toegang tot het meer met zacht glooiende stranden, helder zwemwater, kortom een heerlijke plek om te surfen, zwemmen, kanoën en vissen. In de zomer is het zwembad het centrale punt waar alle entertainment plaatsvindt, vooral ’s avonds. Het zwembad heeft ook een peuterbad en een solarium.

Rond de camping zijn schilderachtige dorpen, musea en plaatsen te ontdekken. Hier in de Vogezen zijn veel wandel-, fiets- en mountainbikeroutes, langs de camping loopt en fietspad door het prachtige landschap naar het 10 kilometer verderop gelegen Épinal. In de omgeving zijn er mogelijkheden voor tennis, karten, golf, rotsklimmen, kajakken en paardrijden.

  • Zon, Strand en Relax

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Ja
Electra > 8 Ampère Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Ja
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja

  • Mobile Home
  • Staanplaats
2021-09-16

De camping is gelegen in de provincie Lotharingen.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Camping Club lac de Bouzey

n19 Rue du Lac

n88390 Sanchey

nFrankrijk

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt5000 meter
Centrum100 meter

Kaart:

  • Fiets/Wandelroute
  • Zee of meer

Van 1817 tot 1918 en van 1940 tot 1945 behoorde dit gebied tot het Duitse rijk, waardoor u de Duitse invloeden op alle gebieden kunt merken. Zowel in de architectuur als in de Franse taal. Bovendien zijn de meeste Fransen in dit gebied vloeiend in Duits, dus als de Franse taal u niet ligt, maar de Duitse taal wel, is dit zeker een vakantieaanrader. U kunt er prachtige steden bezoeken en interessante steden ontdekken. Laat u inspireren door deze pagina en misschien besluit u wel om Elzas-Lotharingen als u volgende vakantiebestemming te kiezen!

Lees meer

Camping Le Lac de Bouzey Camping Le Lac de Bouzey
5.5 uit 10 op basis van 1330 reviews beoordelingen.
lacdebouzey@orange.fr €35