Camping Indigo Strasbourg

Camping Indigo Strasbourg, omgeven door groen in het hart van de schitterende stad Straatsburg. Reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf

 • Dichtbij centrum Straatsburg
 • In natuurpark gelegen
 • Fiets- en wandelroutes
 • Vernieuwd sanitair

Camping Indigo Strasbourg ligt omgeven door groen in het hart van de schitterende stad Straatsburg. Deze camping ligt 3 kilometer van het historische centrum in een natuurlijk stadspark. Zo kunt u een stedentrip combineren met een heerlijke vakantie in de buitenlucht met volop mogelijkheiden voor activiteiten en plezier.

Uw verblijf op Camping Indigo Strasbourg

Er zijn 147 ruime kampeerplaatsen voor uw tent, caravan of camper op een 3 hectare groot kampeerterrein in de natuur. Deze liggen in de schaduw of in de zon, met of zonder elektriciteit. U kunt een koelkast of barbecue huren. Voor campers zijn er aparte plaatsen met camperservice. De 2 comfortabele sanitaire gebouwen van Camping Indigo Strasbourg zijn volledig vernieuwd en voorzien van speciale voorzieningen.

Er zijn diverse activiteiten en wandel- en fietsroutes in Straatsburg en omgeving. Camping Indigo Strasbourg is het hele jaar open en heeft een mooi verwarmd zwembad (open tot 20 september), hier kunt u heerlijk bijkomen. Op de camping zelf zijn de volgende faciliteiten: tafeltennis, jeu de boules, tafelvoetbal, volleybal, multisportveld  en een speeltuin. Ook is er een gezellig ontmoetingscentrum.

 • Cultuur Culinair Reizen
 • Sportieve Actieve Vakanties

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Ja
Electra > 8 Ampère Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Ja
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja

 • Mobile Home
 • Staanplaats
2021-10-16

De camping is gelegen in de provincie Elzas.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

9 Rue de l'Auberge de jeunesse

n67200 Strasbourg

nFrankrijk


Kaart:

 • Centrum
 • Fiets/Wandelroute
 • Watersport

Van 1817 tot 1918 en van 1940 tot 1945 behoorde dit gebied tot het Duitse rijk, waardoor u de Duitse invloeden op alle gebieden kunt merken. Zowel in de architectuur als in de Franse taal. Bovendien zijn de meeste Fransen in dit gebied vloeiend in Duits, dus als de Franse taal u niet ligt, maar de Duitse taal wel, is dit zeker een vakantieaanrader. U kunt er prachtige steden bezoeken en interessante steden ontdekken. Laat u inspireren door deze pagina en misschien besluit u wel om Elzas-Lotharingen als u volgende vakantiebestemming te kiezen!

Lees meer

Camping Indigo Strasbourg Camping Indigo Strasbourg
8.00 uit 10 op basis van 4534 reviews beoordelingen.
strasbourg@camping-indigo.com €35