Camping Les Portes Du Beaujolais

Aan de rand van het Natuurpark van de Ballons des Vosges, op een steenworp afstand van Gérardmer. Reserveer hier rechtstreeks bij de camping zelf.


Aan de rand van het Regionaal Natuurpark van de Ballons des Vosges, op een steenworp afstand van Gérardmer, ligt Camping du Barba: een rustige, kleine gezinscamping in een ongerepte, natuurvriendelijke omgeving. De Natuur is kind aan huis op de Barba!
Camping Qualité, Clef Verte en Via Natura zijn de drie labels die de milieuvriendelijke en gastvrije houding van de Barba bekronen. Een vakantie aan de rand van het bos, langs een beek: een bestemming die zowel natuurliefhebbers als degenen die behoefte hebben aan rust en ruimte aantrekt.

Uw vakantie op Camping Les Portes du Beaujolais

De camping biedt behalve een veertigtal ruime, groene plaatsen verscheidene accommodaties: een houten blokhut uit de Vogezen, een woonwagen, stacaravans en caravans, en zelfs een vakantiehuisje voor 4 personen.

Agnès en Gilles worden door hun gasten gewaardeerd voor de kwaliteit van hun ontvangst en de interessante natuurtips die ze geven: vissen, wandelen, mountainbike, Voie Verte… De Franse Wielerfederatie (FFCT) verwijst zelfs naar deze camping. Het is een ideaal uitgangspunt om de streek te verkennen. Het meer van Gérardmer met talloze watersportactiviteiten, de Wijnroute in de Elzas, de Bergkamroute tussen de Elzas en Lorraine, de stad Colmar…

Maar wilt u lekker op de camping blijven, dan kan dat ook. Er worden allerlei activiteiten voorgesteld, met name op het thema natuurbehoud en kennismaking met streekproducten.

  • Campings met Rust en Natuur
  • Cultuur Culinair Reizen
  • Levendige Gezellige Campings

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Nee
Electra > 8 Ampère Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Ja
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Nee

  • Bungalow huren
  • Houten Chalet
2021-04-22

De camping is gelegen in de provincie Lotharingen.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt500 meter
Centrum100 meter

Kaart:

  • Centrum
  • Fiets/Wandelroute

Van 1817 tot 1918 en van 1940 tot 1945 behoorde dit gebied tot het Duitse rijk, waardoor u de Duitse invloeden op alle gebieden kunt merken. Zowel in de architectuur als in de Franse taal. Bovendien zijn de meeste Fransen in dit gebied vloeiend in Duits, dus als de Franse taal u niet ligt, maar de Duitse taal wel, is dit zeker een vakantieaanrader. U kunt er prachtige steden bezoeken en interessante steden ontdekken. Laat u inspireren door deze pagina en misschien besluit u wel om Elzas-Lotharingen als u volgende vakantiebestemming te kiezen!

Lees meer

Huur een stacaravan of tent

Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

Go4holiday Banner

Camping Les Portes du Beaujolais Camping Les Portes du Beaujolais
barba@campingdubarba.com €35