Camping Au Clair Ruisseau

Camping Au Clair Ruisseau is een camping in Gerstheim, Bas-Rhin. Reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf.

  • Midden in de natuur
  • Aan het meer
  • Veel voor kinderen

De camping ligt ten noordoosten van het centrum van Gerstheim. het is gelegen aan een rivier/beek en aan een recreatieplas, het ligt dus midden in de natuur.

Uw vakantie op Camping Au Clair Ruisseau

de camping staat bekend als een middelgrote camping met meer dan 90 plaatsen, ideaal voor de camperaars. Fraai gelegen aan meer met strand op 50 meter afstand. Openluchtzwembad en overdekt zwembad op beiden 5km afstand. Voor de eetgelegenheden en levensbehoeften bevind zich de supermarkt op 5km afstand. Het strand word begroeid met gras.

Als verblijfsplaatsen biedt de Camping u het volgende aan: U hebt als campinggast de mogelijkheid tot het huren van een stacaravan of bungalow. Mocht u liever uw eigen tent en/of caravan mee willen brengen en lekker komen kamperen, dat kan. De kampeerplaatsen hebben een grootte van 90-100 m2.

Voor de kinderen is er op de Camping ook genoeg vermaak, zij kunnen zwemmen in het meer, vissen, zwemmen in het zwembad, paardrijden, spelen in de speeltuin en noem maar op.

Elke dag kunt u op Camping Au Clair Ruisseau vers brood krijgen, ook kunt u als u lekker wilt barbecueën uw barbecue aansteken. Bovendien is de afstand naar een restaurant buiten de camping niet groot.

  • Campings met Rust en Natuur

Aanlegplaats Nee
Animatie team Ja
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Ja
Electra > 8 Ampère Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Ja
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja

  • Bungalow huren
  • Houten Chalet

De camping is gelegen in de provincie Elzas.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

5 Rue du Ried

n67150 Nordhouse

nFrankrijk

Ligging:

Supermarkt5000 meter
Snelweg5000 meter

Kaart:

  • Fiets/Wandelroute
  • Zee of meer

Van 1817 tot 1918 en van 1940 tot 1945 behoorde dit gebied tot het Duitse rijk, waardoor u de Duitse invloeden op alle gebieden kunt merken. Zowel in de architectuur als in de Franse taal. Bovendien zijn de meeste Fransen in dit gebied vloeiend in Duits, dus als de Franse taal u niet ligt, maar de Duitse taal wel, is dit zeker een vakantieaanrader. U kunt er prachtige steden bezoeken en interessante steden ontdekken. Laat u inspireren door deze pagina en misschien besluit u wel om Elzas-Lotharingen als u volgende vakantiebestemming te kiezen!

Lees meer

Camping Au Clair Ruisseau Camping Au Clair Ruisseau
info@clairruisseau.com €35