Club Les Clorinthes

Club les Clorinthes is een gezellige 3 sterren camping in de Drôme, op slechts 600 m afstand van het middeleeuwse dorpje Crest. U vindt de camping op een bebost terrein van ongeveer 4 hectare groot tussen de bergen van de Vercors en de lavendelrijke Provence. Bovendien kunt u hier heerlijk ontspannen op het schaduwrijke terrein aan de oevers van de Drôme.

Uw verblijf op Camping Club les Clorinthes

De camping heeft kampeerplekken die omheind zijn door struiken en/of bomen om zo u optimale privacy te bezorgen. De kampeerplaatsen op deze gezellige camping bevinden zich op gras of op zand. Ook heeft u de mogelijkheid op de camping om chalets, stacaravans of bungalowtenten te huren.

Op de camping zijn er voldoende activiteiten om de kinderen bezig te houden. Er is een kidnerspeelplaats waar de kinderen allerlei spelletjes kunnen doen en ook kunnen pingpongen. Van juli-augustus is er op Camping Club les Clorinthes ook een Kinderclub en een animatieteam aanwezig. Voor de sportievelingen worden er ook begeleide wandel en fietstochten geregeld. Wanneer het warm is kunt u natuurlijk gebruik maken van het zwembad op de camping.

 

Club les Clorinthes Club les Clorinthes
8.3 uit 10 op basis van 4092 reviews beoordelingen.
clorinthes@wanadoo.fr €35