Camping Sans Parure

Kamperen bij de boer in het veld, dat kan bij Sans Parure. Een Franse boerderij uit 1880 midden in het prachtig groene Combrailles, van de Auvergne. Hier kun je nog echt traditioneel kamperen met eigen tent.

Uw vakantie op camping Sans Parure

Sans Parure biedt naast een B&B, en gîtes 5 ruime kampeerplaatsen op 1 ha. grondgebied. Dit brengt het begrip ruime kampeerplaatsen tot een nieuw niveau!

Kamperen bij de boer in het veld, betekent back-to-basic: Op het kampeerveld is geen elektriciteit aanwezig. Campers of caravans of vouwwagens kunnen daarom ook niet terecht op deze camping. Geen zorgen: voor de mobiele telefoons en andere apparatuur is er op de camping wel een oplaadpunt aanwezig.

De camping biedt vanaf het veld een schitterend uitzicht over de groene Auvergne en je wandelt dan ook zo vanaf de camping de natuur in! Heerlijk voor de mensen die toe zijn aan rust en ontspanning tijdens de vakantie.

Voor kleine kinderen is kamperen op een boerderijcamping een ideale vakantie: veel (boerderij)dieren om te voeren en om mee te knuffelen, of kiezen voor een verkoelende duik in het zwembad!

Camping Sans Parure Camping Sans Parure
9.4 uit 10 op basis van 2882 reviews beoordelingen.
sansparure@gmail.com €35