Camping La Cube

Vlakbij het pittoreske dorpje Le Brugeron vind je camping La Cube. Op deze kleine familiecamping kampeer je bij Nederlandse mensen bij de boer in de tuin. Rust en ruimte staan hier centraal en daarnaast kunnen de kids midden tussen de paarden, kippen, konijnen, katten en honden lopen!

Uw vakantie op Camping la Cube

Het is dus echt kamperen bij de boer op het veld. Op camping La Cube zijn 20 ruime kampeerplaatsen beschikbaar. Je kan kiezen voor een plekje in de zon of in de schaduw. Daarnaast hebben ze op de camping ook 2 complete ingerichte tenten te huur! Mensen die houden van rust en een mooie natuur, zijn op camping La Cube helemaal op het juiste adres. Als je houdt van wandelen en mountainbiken is het een paradijs. De camping heeft maar liefst 20 verschillende wandel- en fietsroutes die je gratis bij ons kunt lenen en diverse routes beginnen direct vanaf de camping. De camping is gelegen op 850 meter hoogte en biedt dus een prachtige kijk op de omgeving.

Op de camping zelf is er voor de kinderen genoeg te ontdekken! Zo zijn er natuurlijk alle dieren die hier gewoon los lopen, dus kun je naar hartenlust konijnen knuffelen en kippen voeren, maar eenmaal per week wordt er bij het kampvuur ook nog brood gebakken: het echte kamperen dus!

Op de camping staat een grote picknicktafel waar iedereen gebruik van kan maken.​ Zo kun je gezellig met de buren eten en heerlijk nagenieten van de dag.

In het sanitair zijn de toiletten apart van de douches, deze laatste vind je echt binnen en zijn voorzien van een kraan met thermostaat, waardoor je na een lange dag een lekker warme douche kunt nemen.

Camping La Cube Camping La Cube
9.20 uit 10 op basis van 3749 reviews beoordelingen.
campinglacube@gmail.com €35