Camping Sites & Paysages Le Clos Cacheleux

Camping le Clos Cacheleux ligt vlakbij het plaatsje Miannay. De camping ligt op een heuvel, weg van alle drukte middenin de natuur. De camping is de ideale uitvalsbasis voor een rust en relax vakantie. Het is een erg knusse camping met een heuse kinderboerderij. De camping heeft geen eigen zwembad, maar je kan er gerust zwemmen in het zwembad van de camping om de hoek.

Uw verblijf op Camping le Clos Cacheleux

De camping ligt 1 km ten zuiden van Miannay en 12 km ten westen van Abbeville. Op groene velden met hoge, oude bomen geniet je hier van een vakantie in Picardië, op 25 km van de kust.

De camping heeft verschillende verhuuraccommodaties. De gasten hebben keuze uit verschillende bijzondere accommodaties. Zo kun je hier overnachten in een heuse boomhut, een tent op palen, of een romantische verblijf in een houten hutje voor twee personen. Voor campers zijn er ook aparte staanplaatsen. Erg bijzonder en ook leuk voor kinderen: overnachten in boomhutten die hoog in de bomen liggen. Je klimt je via trappen naar je eigen huisje met terras tussen het groen.

Camping Sites & Paysages Le Clos Cacheleux Camping Sites & Paysages Le Clos Cacheleux
8.1 uit 10 op basis van 4703 reviews beoordelingen.
raphael@camping-lecloscacheleux.fr €35