Camping Santa Lucia

Op Camping Santa Lucia vindt u rust, een heerlijk klimaat en faciliteiten van kwaliteit. Reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf.


 • In bos gelegen camping
 • Dichtij Porto Vecchio
 • Familiecamping
 • Strand op korte afstand

Camping Santa Lucia ligt in het zuiden van Corsica, op slechts enkele minuten van de prachtige stranden in een bos van eikenbomen, op de drempel van het dorp Porto Vecchio. U kunt er voor kiezen om een bungalow of tent te huren of een staanplaats te reserveren. De camping is vlak staat aan de rand van het dorp. Het zwembad is bewaakt en het sanitair is in 2012 vernieuwd.

Op Camping Santa Lucia vindt u rust, een heerlijk klimaat en faciliteiten van kwaliteit zoals de sanitaire voorzieningen, het restaurant, zwembad, speeltuin, tafeltennis, jeu-de-boules, volleybalveld en minigolf. Ook is er een WI FI netwerk op de camping beschikbaar.

Uw verblijf op camping Santa Lucia

Camping Santa Lucia is gedeeltelijk een terrassenterrein en door de bomen zijn er mooie  schaduwrijke plaatsen. Houdt u van wandelen dan is deze camping ideaal. U loopt zo van de camping het in bos in voor mooie wandelingen. Er heerst een vriendelijke en familiare sfeer op de camping.
In het hoogseizoen worden er muziekavonden georganiseerd en voor de boodschappen is er een supermarkt tegenover de camping.
Camping Santa Lucia biedt u rust, of een heerlijk duik in het zwembad en nieuw modern sanitair. Verder is Camping Santa Lucia is een goed uitgangspunt voor excursies o.a naar de Pas van Bavella,een archeologies gebied, of naar de stranden of een wandeling in de bergen.

 • Campings met Rust en Natuur

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Ja
Electra > 8 Ampère Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Ja
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja

 • Mobile Home
 • Staanplaats

De camping is gelegen in de provincie Corsica.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Camping Santa Lucia
Mulindinu T10
20144 Zonza
Corsica
Frankrijk

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt200 meter
Zee4000 meter

Kaart:

 • Centrum
 • Fiets/Wandelroute
 • Watersport
 • Zee of meer

Corsica is een eiland in de Middellandse Zee en ligt ten westen van Italië (ter hoogte tussen de Italiaanse plaatsen Livorno en Rome), tussen Liguria en Sardinië. Het eiland behoort tot Frans grondgebied maar heeft ook een Italiaans gezicht. Bovendien wordt een vakantie Corsica vaak gecombineerd met Sardinië. Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en biedt gezinsvakanties aan in heel Europa!

Lees meer

Camping Santa Lucia Camping Santa Lucia
4 2347 reviews
info@campingsantalucia.com €35