Yelloh! Village Verdon Parc

Alleen in de Provence, en nergens anders, nodigen parfums, krekels, hooggelegen dorpjes en ruige kreken je uit voor een rustige vakantie met de familie. Kom kennis maken met Yelloh! Village Verdon Parc in het hart van een idyllische en gevrijwaarde thermale regio.

Uw verblijf bij Yelloh! Village Verdon Parc

Het dorpje Gréoux-les-Bains staat al eeuwen bekend om zijn thermen en het bronwater. Het is zelfs het op twee na grootste kuuroord van Frankrijk, hoewel het toch typisch Provence blijft: het goede leven waar je even kunt ontsnappen aan de hectiek van alle dagen.

De camping nodigt je dan ook uit om in de ruik geurende omgeving tot rust te komen met het prachtige uitzicht op de Haut Var op de achtergrond.

De camping is ruim opgezet en biedt maar liefst plaats aan 226 kampeerders met eigen tent, caravan of camper en heeft daarnaast ook nog 235 verhuuraccommodaties: je hebt het gevoel alsof je in een dorp verbijft dat van alle gemakken is voorzien: een uitgebreid restaurant, een eigen creperie (pannekoekenrestaurant), supermarkt, afhaalmaaltijden en brood op bestelling. Daarnaast kun je er heerlijk ontspannen in of langs het grote zwembad, dat deels te overdekken is of de rivier.

Alle aanbieders

Yelloh! Village Verdon Parc Yelloh! Village Verdon Parc
6.5 uit 10 op basis van 659 reviews beoordelingen.
info@campingverdonparc.fr €46