Camping Village San Damiano

Camping San Damiano op 9 kilometer ten zuiden van het stadscentrum van Bastia verwelkomt u op zijn uitzonderlijke domein. De camping ligt te midden van een natuurlijk pijnbomenbos. Het dichte gebladerte vormt een heus groen dak op 12 meter hoogte dat u samen met het zeebriesje de hele dag schaduw en koelte biedt.

Uw verblijf op camping San Damiano

De camping is een pareltje, omzoomd met een kilometer fijn zandstrand, waar het hele gezin in alle rust plezier beleeft aan zwempartijen in een ondiepe en kalme zee, met ’s zomers een gemiddelde watertemperatuur van 25°C. Behalve de strandpret kunt u zich ook vermaken in het zwembad waar elke dag aquagym is.

De camping beschikt over alle moderne infrastructuur en ligt ideaal in de buurt van de mooiste toeristische plekjes van Haute-Corse. Het is dan ook een niet te versmaden verblijfplaats voor uw vakantie. Ontdek van hieruit de prachtigste landschappen van Corsica.

De ruime standplaatsen worden gescheiden door hagen, u bevindt zich tussen het groen of heeft uitzicht op de zee. Het grootste deel heeft een elektrische aansluiting. De grote, moderne sanitaire voorzieningen zijn altijd toegankelijk en zijn voorzien van alle comfort voor volwassenen als voor kinderen.

De bungalows zijn gescheiden om iedereen een maximum aan rust te geven. Ze zijn volledig uitgerust en bieden het gewenste comfort om aan al uw behoeften te voldoen en er een comfortabele vakantie van te maken.

Camping Village San Damiano Camping Village San Damiano
7.5 uit 10 op basis van 549 reviews beoordelingen.
san.damiano@wanadoo.fr €41