Camping Village Ras L’Bol

Olmeto
(7,4)

Camping Village Ras l'Bol ligt aan een lang zandstrand tussen Propriano en Porto Pollo. Reserveer hier rechtstreeks bij de camping zelf.


  • Ligt aan lang mooi zandstrand
  • Schaduwrijke camping
  • Uitvalbasis voor kajakkers
  • Camping voor rust en genot

Camping Village Ras l’Bol in Corsica ligt aan een lang zandstrand in de plaats Olmeto Plage tussen Propriano en Porto Pollo, in de prachtige Golf van Valinco. Hier vindt u een kleine jachthaven, visserij en verschillende winkeltjes in het dorpje van Serra di Ferro.

Uw verblijf op Camping Ras l’Bol

Deze ruim opgezette camping van 5 hectare groot heeft vrije plaatsen om te kamperen omringd door groen. De bungalows zijn comfortabel, met 2 of 3 kamers geschikt voor 4 of 6 personen. Deze aangename accommodaties hebben een overdekt terras in de tuin met bomen en bloemen. Het sanitair is netjes en er is camperservice.

Camping Ras l’Bol biedt haar gasten rust en uitzicht over de baai en een lang zandstrand. Dit fijne zandstrand, ideaal voor alle watersporten, dat zich uitstrekt tot de monding van de Taravo, wordt zeer gewaardeerd voor het kajakken. U kunt ook heerlijk relaxen bij het verwarmde zwembad met kinderbad.

Op deze schaduwrijke camping vindt u een bar, snackbar, pizzeria, restaurant, ijssalon. Er is een club-bar met een groot terras met uitzicht op zee, waar optredens plaats vinden. De nachtclub, gelegen aan de rand van het strand en afgezonderd van de camping, kan de nachtelijke rust niet verstoren.

  • Campings met Rust en Natuur
  • Sportieve Actieve Vakanties
Camping Village Ras l’Bol Camping Village Ras l’Bol
3.7 196 reviews
infos@raslbol.com €36