Camping U Pirellu

Camping U Pirellu ligt in een groot eikenbos en heeft 150 beschaduwde kampeerplaatsen en 10 houten chalets met gegarandeerd uitzicht op zee. De camping is terrasvormig, ideaal voor caravans en campers. Het is vanaf de camping 7 kilometer naar Porto Vecchio en 3 kilometer van het fijne zandstrand van Palombaggia.

Uw verblijf op camping U Pirellu

U vindt alle diensten die u wenst op de camping of in de omgeving. Zo is er een supermarkt, bar, restaurant, zwembad en een wasserette. Het park biedt ook diverse chalets aan, volledig ingericht. De chalets zijn onafhankelijk van elkaar en verzekeren u van de rust van de natuur. Ze zijn voorzien van 2 slaapkamers, 1 badkamer met douche, 1 externe overdekte keuken. Er is een gemeenschappelijke barbecue.

De camping is oprecht een vakantiepark met vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld twee zwembaden waarvan eentje buiten het seizoen verwarmd wordt. Gelegen op tien minuten van Porto Vecchio en vijf minuten van Palombaggia. Gaat u naar het strand, daar kunt u aan verscheidene watersporten deelnemen. Voor de kids is een speelveld en kunnen ze zich natuurlijk vermaken in het zwembad.

Camping U Pirellu Camping U Pirellu
8.1 uit 10 op basis van 1533 reviews beoordelingen.
u.pirellu@wanadoo.fr €35