Camping Santa Lucia

Porto-Vecchio
(8,0)

Op Camping Santa Lucia vindt u rust, een heerlijk klimaat en faciliteiten van kwaliteit. Reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf.


  • In bos gelegen camping
  • Dichtij Porto Vecchio
  • Familiecamping
  • Strand op korte afstand
Camping Corsica

Camping Santa Lucia in Zonza ligt in het zuiden van Corsica, op slechts enkele minuten van de prachtige stranden in een bos van eikenbomen, op de drempel van het dorp Porto Vecchio. De camping ligt aan de rand van het dorp en is een goed uitgangspunt voor excursies o.a naar de Pas van Bavella,een archeologies gebied, of naar de stranden of een wandeling in de bergen. Er heerst een vriendelijke en familiare sfeer op de camping.

Uw verblijf op camping Santa Lucia

De camping ligt gedeeltelijk op een terrassenterrein en door de bomen zijn er mooie  schaduwrijke plaatsen. U kunt er voor kiezen om een bungalow of tent te huren of een staanplaats te reserveren. Camping Santa Lucia biedt u rust, of een heerlijk duik in het zwembad en modern sanitair. U loopt zo van de camping het in bos in voor mooie wandelingen.

In het hoogseizoen worden er muziekavonden georganiseerd en voor de boodschappen is er een supermarkt tegenover de camping. Op de camping vindt u rust, een heerlijk klimaat en faciliteiten van kwaliteit zoals de sanitaire voorzieningen, het restaurant, zwembad, speeltuin, tafeltennis, jeu-de-boules, volleybalveld en minigolf. Ook is er een WI FI netwerk op de camping beschikbaar.

  • Campings met Rust en Natuur
Camping Santa Lucia Camping Santa Lucia
4 325 reviews
info@campingsantalucia.com €35