Camping La Citadelle

Camping La Citadelle is een camping uitgestrekt over 4 hectaren aan de rand van de rivier Indre. Reserveer hier eenvoudig bij de camping zelf.

  • Aan rivier de Indre
  • Vlakbij historisch stadscentrum
  • Prachtige Loire kastelen
  • Aparte korte verblijfplaatsen

Camping La Citadelle is een camping uitgestrekt over 4 hectaren aan de rand van de rivier Indre. De camping ligt aan de voet van de vestingmuren van de middeleeuwse stad Loches en Touraine. Vanaf hier ben je met 5 minuutjes wandelen in het historische stadscentrum van deze stad die bol staat van de cultuur en geschiedenis.

Uw vakantie op Camping La Citadelle

Ook de camping zelf heeft genoeg vertier te bieden. Zo hebben zij ’s ochtends verse broodjes van de bakker (op bestelling) en wordt er de plaatselijke wijn verkocht, die je al kunt voorproeven in het eigen campingrestaurant. En omdat de Touraine streek allerlei heerlijke producten kent, vinden er wijn- en geitenkaasproeverijen plaats op de camping.

Buiten het verwarmde zwembad, kunnen kinderen hun hart ophalen bij mini club “les p’tits loups” waar ze elke middag terecht kunnen om gezellig met hun campingvriendjes buiten te spelen spelen of knutselen. En terwijl de kinderen lekker spelen, kunnen ouders ontspannen op één van de ligbedden van het zwembad.

Op de camping kun je een ruime keuze maken uit een van de vele ruime en schaduwrijke staplaatsen voor tent of caravan, of je kunt kiezen voor een van de verhuuraccommodaties in de verschillende klassen. Ook handig: Speciaal voor de mensen die op zoek zijn naar een camping op doorreis heeft deze camping aparte plaatsen, niet ver van de ingang!

  • Campings met Rust en Natuur
  • Cultuur Culinair Reizen

Aanlegplaats Nee
Animatie team Ja
BBQ toegestaan (gas etc.) Ja
Boothelling Nee
Camper service Ja
Electra > 8 Ampère Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Ja
Wifi Nee
Wifi over hele camping Ja
Zwembad Nee

  • Bungalow huren

De camping is gelegen in de provincie Midden-Frankrijk.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Camping La Citadelle
Avenue Aristide Briand
37600 Loches
Centre
Frankrijk

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt1000 meter
Centrum100 meter

Kaart:

  • Centrum
  • Fiets/Wandelroute

Regio Centre is vooral een regio die bekend staat om zijn Loirevallei met de aangrenzende, majestueuze renaissance kastelen. Maar deze regio heeft nog veel meer te bieden! Laat u inspireren door de oude steden vol sfeer en de schitterende landschappen. Hieronder leest u alles wat u moet weten over het klimaat, bezienswaardigheden, culinaire hoogstandjes en informatie over de regio zelf. En wie weet, bent u daarna ook verleidt tot een verblijf op een van onze aangeboden campings in Centre.

Lees meer

Camping La Citadelle Camping La Citadelle
8.7 uit 10 op basis van 3126 reviews beoordelingen.
camping@lacitadelle.com €37