Camping Des Halles

Camping des Halles is gelegen in Decize in Bourgondië aan de rivier de Loire, een ideale plek voor uw vakantie. Reserveer rechtstreeks bij de camping zelf!

 • BBQ toegestaan
 • Meer in de omgeving
 • Visgelegenheid
 • Schaduwplekken

Camping des Halles is gelegen in Decize in Bourgondië aan de rivier de Loire, een ideale plek voor uw vakantie. Een groene vakantie met de mogelijkheid om het kanaal van Nivernais te ontdekken. Een camping waar klein en groot het naar de zin zullen hebben. Voor vissers is deze camping ook een ideale bestemming.

Uw verblijf bij Camping des Halles

Op de camping kunt u een mobile home huren, deze zijn geschikt voor maximaal 6 personen en beschikken over een badkamer, slaapkamers, keuken en een terras. De houten chalets zijn voor 5 personen en zijn 30 vierkante meter groot. De staanplaatsen beschikken over veel schaduw.

De camping heeft veel te bieden voor kinderen. U kunt gaan volleyballen, badmintonnen en jeu-de-boulen. Tegen betaling kunt u over de gehele camping gebruik maken van Wifi. Verder is er een winkeltje op de camping, hier kunt u in de ochtend verse broodjes halen.

In de omgeving van de camping kunt u het meer bezoeken, hier zijn verschillende activiteiten. Zo kunt u daar een kano huren of een waterfiets, daarnaast kunt u in het meer een heerlijke frisse duik nemen. Op 1km van de camping is er een bioscoop, hier draaien de nieuwste films. Een leuk uitstapje!

 • Campings met Rust en Natuur

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Ja
Boothelling Nee
Camper service Ja
Electra > 8 Ampère Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Ja
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja

 • Houten Chalet
 • Mobile Home
 • Staanplaats

De camping is gelegen in de provincie Bourgondië.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Camping des Halles
Allée Marcel Merle
58300 Decize
Bourgondië
Frankrijk

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt1000 meter
Centrum2500 meter

Kaart:

 • Centrum
 • Fiets/Wandelroute
 • Watersport

Een vakantie in Bourgogne (Bourgondië) betekent een regio vol kunst en geschiedenis, romeins erfgoed en bijzondere wijngaarden. Deze regio heeft een lange geschiedenis van hertogdom en was vroeger een belangrijk koninkrijk en machtscentrum. Geniet van het prachtige Bourgondische landschap en laat u ook verrassen door deze mooie regio. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over het klimaat, de bezienswaardigheden, het landschap en de activiteiten in deze Franse regio.

Lees meer

Camping des Halles Camping des Halles
8.4 uit 10 op basis van 1939 reviews beoordelingen.
aquadis1@orange.fr €35