Domaine De Chaussy

Vallon Pont d'Arc
(7,6)

Camping Domaine de Chaussy ligt in de plaats Lagorce op 3 kilometer van de rivier de Ardèche. Reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf.


  • 5* familiecamping
  • Voor sportliefhebbers
  • Rust en natuur
  • Zwembad met glijbanen
Camping Ardèche

Camping Domaine de Chaussy ligt in de plaats Lagorce op 3 kilometer van de rivier de Ardèche. Hier kunt u genieten van een heerlijke familie vakantie in een prachtige en rustige omgeving. Op deze 5 sterren camping is van alles te doen voor jong en oud, voor sportliefhebbers zijn er vele activiteiten te doen.

Uw vakantie op Camping Domaine de Chaussy

Domaine de Chaussy ligt in een eikenbos en biedt een brede keuze in accommodatie. U kunt kiezen uit kampeerplaatsen, bungalows, verschillende soorten mobile homes met terras, en het heeft ook veertig kamers in het 3-sterren hotel.

Camping Domaine de Chaussy is een echte sport basis in het zuiden van de Ardèche, de camping is zeer goed uitgerust en organiseert allerlei soorten activiteiten zoals: wandelen, mountainbiken, wielrennen, triatlon trainingen, raids met hooggekwalificeerd personeel.

Het zwemparadijs op Domaine de Chaussy van bijna 3000 m2 heeft meerdere verwarmde zwembaden, glijbanen en zwembaden voor kinderen. Het biedt ook toegang voor minder valide personen tot de verschillende faciliteiten van de camping.

De camping ligt enkele kilometers van Ruoms, Vallon Pont d’Arc en de Gorges de l’Ardèche in het zuiden van de Ardèche. Deze is bekent voor de kajak en kano afvaart en nu ook vanwege de Grotten van Chauvet en zijn 36 000 jaar oude uitzonderlijke grotschilderingen, ontdekt in 1994 en is ook UNESCO wereld erfgoed. Geniet van uw vakantie en ontdek de natuurlijke schoonheid van de Ardèche.

  • Campings met Rust en Natuur
  • Levendige Gezellige Campings
Domaine de Chaussy Domaine de Chaussy
3.8 1026 reviews
infos@domainedechaussy.net €35