Camping De Laborie

Camping de Laborie is gelegen in het zuiden van de Ardèche, bij het dorpje Pradons aan de voet van Les Gorges en la Caverne du Pont d’Arc. Deze camping is een gezellige familiecamping met een prachtige omgeving. De camping biedt u diverse faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, animaties, thema avonden en nog veel meer.

Uw verblijf op Camping de Laborie

De camping heeft in totaal 84 kampeerplaatsen waarvan 68 toeristische kampeerplaatsen zijn en de rest zijn plekken waar stacaravans te huur staan. De grootte van de kampeerplaatsen varieert van 100m2 tot 150m2. Op Camping de Laborie zijn er plekken met volledige afbakening, schaduw en met een beetje schaduw. Er zijn vier verschillende ondergronden. Er zijn plekken met gras, met zand, bosgrond en rotsbodem als ondergrond.

In de directe omgeving vindt u allerlei leuke dorpjes zoals Balazuc, Labeaume en Ruoms. Kunt u heerlijk wandelen in het schitterende landschap en kunt u de gezellige lokale marktjes bezichtigen. De camping biedt meteen toegang tot de rivier de Ardèche waar u een heerlijke frisse duik kunt nemen, kunt vissen of kunt kanoën met een gehuurde kano van de camping. Wanneer u van een sportieve en actieve vakantie houdt is Camping de Laborie zeer geschikt voor u.

Op de camping zijn er voldoende activieteiten te doen zodat u zich op de vakantie niet hoeft te vervelen. Op de camping is een verwarmd buitenbad waardoor u ook kunt zwemmen wanneer het niet al te warm is. Naast het gewone zwembad is er voor de kleintjes ook nog een waterpaddenstoel en voor de volwassenen is er een balneo. Ook kun je op de camping een bootje huren en ook kan er onder begeleiding kanoën en kajakken onder begeleiding. Op Camping de Laborie is het ook niet altijd nodig om zelf te koken want er is een pizzeria aanwezig en ook kunt u elke ochtend terecht bij de winkel voor vers brood.

 

Camping de Laborie Camping de Laborie
8.20 uit 10 op basis van 765 reviews beoordelingen.
camping-de-laborie@wanadoo.fr €35