Camping Sites Et Paysages La Cigale

Arès
(7,9)

Camping Sites et Paysages La Cigale is een nette camping in Arès, Gironde, de camping is erg sfeervol. Reserveer rechtstreeks bij de camping zelf!


  • Zeer verzorgde camping
  • 8 km van het strand
  • Ideaal voor uitstapjes
  • Mooi fietsgebied
Camping Aquitaine

Camping La Cigale is een nette camping in Arès, Gironde, de camping is niet groot maar wel erg sfeervol, de eigenaren zijn erg vriendelijk. U kunt hier echt heerlijk vakantie vieren en tot uw welverdiende rust komen.

Uw verblijf op Camping La Cigale

Wat Camping La Cigale u aanbiedt, is het huren van bungalows, stacaravans en tenten. Ook is het op deze camping mogelijk te kamperen. De ruime kampeerplaatsen verschillen van elkaar hoeveel schaduw er is en worden door afwisselende beplanting van elkaar gescheiden. Het sanitair is verzorgd. Voor de kinderen is er een speeltuin.

Voor het eten hoeft u niet persé van deze camping af, Camping La Cigale beschikt namelijk over zijn eigen snackbar, pizzeria en het heeft een klein restaurant. Ook kunt u op deze camping elke dag terecht voor vers brood en uw overige levensmiddelen. Als u ’s avonds ook liever op uw eigen verblijfplaats blijft dan kunt u ook lekker gaan barbecuen.

Qua ligging is Camping La Cigale ideaal, de camping ligt namelijk op maar 500 meter afstand van het centrum en is gunstig gelegen voor uitstapjes. Verder is de zee ook niet ver van de camping af, maar u kunt ook lekker gaan zwemmen op deze camping want het heeft namelijk zijn eigen zwembad. Het meebrengen van uw eigen boot is toegestaan.

  • Familiecampings kinderen 12-18 jaar
  • Levendige Gezellige Campings
Camping Sites et Paysages La Cigale Camping Sites et Paysages La Cigale
3.95 3127 reviews
contact.lacigale@gmail.com €42