Camping Le Rocher De La Granelle

Camping Le Rocher de la Granelle is gelegen in Le Bugue in de Périgord-Noir, het hart van de Dordogne. Deze regio staat bekend om zijn rijke gastronomie, grotten en kastelen. Mede door de rust en de gemoedelijke, familiale sfeer komen veel kampeerders graag terug.

Uw verblijf op Camping Le Rocher de la Granelle

De vlakke, schaduwrijke en afgebakende kampeerplaatsen zijn ruim opgezet op zeven hectare grond en maken het mogelijk uw vakantie op een zo aangename manier door te brengen. Ook zijn er op Camping La Granelle diverse accommodaties te huur, geschikt tot wel 8 personen: compleet ingerichte tenten en stacaravans voor 4, 6 of 8 personen.

De ligging van het kampeerterrein aan de oever van de Vézère waarin gevist en gezwommen kan worden, maar zwemmen kan ook in het compleet gerenoveerde zwembad van de camping (met waterglijbaan). Verder biedt de camping voor jong en oud een animatieprogramma aan. Ook beschikt de camping over WIFI, een tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speeltuin.

Binnen 1 kilometer van Camping La Granelle treft u vele winkels aan. Dordogne is één van de meest geliefde en gerenommeerde toeristische regio’s van Frankrijk. Le Bugue is een charmant, klein stadje niet ver van Sarlat, Périgueux, Bergerac en Les Eyzies.

Alle aanbieders

Camping Le Rocher de La Granelle Camping Le Rocher de La Granelle
8.3 uit 10 op basis van 2496 reviews beoordelingen.
INFO@LAGRANELLE.COM €26