Camping Château Du Gandspette

Camping Château du Gandspette gelegen in het prachtige groen in Nord pas de Calais, reserveer hier eenvoudig en rechtstreeks bij de camping zelf

 • Gelegen in een bosrijk park
 • Ideaal voor kinderen
 • Schitterend kasteel in de buurt

Camping Château du Gandspette is gelegen op het platteland in Nord-Pas-de-Calais, op slechts 10 minuten van het stadje St. Omer. De camping ligt in een bosrijk park van 11 hectare, in de schaduw van het schitterende kasteel uit de 19e eeuw. De kampeerplaatsen zijn gelegen in een schitterende natuurlijke omgeving wat ervoor zorgt dat u hier heerlijk tot rust kunt komen. De camping staat dan ook garant voor een vakantie vol rust en natuur, maar zeker geen verveling.

Uw verblijf op Camping Château du Gandspette

De camping beschikt over 164 kampeerplaatsen die allemaal variëren van grootte van 100 tot 150m2. Deze kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van een elektriciteitsaansluiting en zijn nabij een watertappunt gelegen. Aangezien de camping in een bosrijk park ligt, zijn de plaatsen voorzien van voldoende beschutting. Naast kampeerplaatsen zijn er op de camping ook een aantal mobile homes te huur. Deze zijn allemaal modern ingericht en beschikken over een eigen terras met meubilair.

Op de camping hoeven uw kinderen zich nooit te vervelen. In het hoogseizoen worden er sportieve activiteiten, leuke uitstapjes, historische uitjes en uitjes naar pretparken georganiseerd. Daarnaast kunnen u en uw kinderen zich prima vermaken in het grote verwarmde zwembad van de camping. Ook zijn er een sportveld, voetbalveld, tennisbaan, outdoor fitness en verschillende speeltoestellen en springkussens aanwezig op de camping. Deze camping staat garant voor veel plezier.

Op de camping zijn er genoeg faciliteiten die ervoor zorgen dat u een heerlijke vakantie zult hebben. Zo zijn er een restaurant, grill en een patatkraam op de camping, u hoeft dus niet altijd zelf te koken. De ouderen kunnen ’s avonds prima een drankje drinken in de bar van Camping Château du Gandspette. Ook hoeft u niet altijd uw kleren zelf uit te wassen, er zijn meerdere wasmachines en drogers op de camping die u kunt gebruiken.

 • Campings met Rust en Natuur
 • Cultuur Culinair Reizen
 • Gezinscampings kinderen <12 jaar
 • Sportieve Actieve Vakanties

Aanlegplaats Nee
Animatie team Ja
BBQ toegestaan (gas etc.) Ja
Boothelling Nee
Camper service Ja
Electra > 8 Ampère Ja
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Ja
Geen siësta Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Ja
Staanplaatsen>100m2 Ja
Tennis Ja
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Ja
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Ja

 • Mobile Home
 • Staanplaats
2021-10-16

De camping is gelegen in de provincie Nord-Pas-de-Calais.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Camping Château du Gandspette
133 rue du Gandspette
62910 Éperlecques
Pas-de-Calais
Nord-Pas-de-Calais
Frankrijk

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt1000 meter
Centrum500 meter
Snelweg8000 meter

Kaart:

 • Centrum
 • Fiets/Wandelroute

Hauts-de-France is een regio in het noord-westen van Frankrijk. De regio is een samenvoeging van Picardië en Nord-Pas-de-Calais. Het gebied is ongeveer 31.000 km² en er wonen circa zes miljoen Fransen. Er zijn verschillende bezienswaardigheden zoals het kasteel van Pierrenfonds en de Canadian National Vimy Memorial. De hoofdstad van deze regio is Lille, deze stad ligt aan de grens van België en is cultureel aangelegt.

Lees meer

Camping Château Du Gandspette Camping Château Du Gandspette
8.1 uit 10 op basis van 1257 reviews beoordelingen.
contact@chateau-gandspette.com €35