Camping L’Avena

  • Natuurlijke omgeving
  • Nabij Sartène en Bonifacio
  • Uitzicht op de Middellandse Zee
  • Kindvriendelijke camping

Camping L’Avena is gelegen ten zuid-westen van Sartène op Corsica. Dit is een ruime gezinscamping op een unieke locatie met veel groen en het strand op 400 meter. In dit glooiende deel aan de kust zijn volop mogelijkheden voor watersport, leuke wandelroutes en het is een mooie omgeving om paard te rijden.

Uw verblijf op Camping L’Avena

Het kampeerterrein is schaduwrijk, maar u hebt als campinggast ook de mogelijkheid tot het huren van blokhutten. Bij uw verblijf heeft u rechtstreeks toegang tot het zandstrand waar u een frisse duik kunt nemen in de Middellandse Zee. Het is toegestaaan om hier te surfen, zeilen en te diepzeeduiken.

Voor de kinderen is er op Camping L’Avena ook genoeg te doen, zo wordt er op deze camping voor kinderen van 7 tot 12 jaar geregeld activiteiten georganiseerd in de Kids Club tijdens de warme zomermaanden. Er is ook een speeltuin en sportterrein op deze camping.

Hebt u een avond geen zin om zelf te koken, dan kunt u op Camping L’Avena natuurlijk ook uw eten ophalen of in het restaurant met een kleine kaart gaan eten. Verder is er een snackbar en pizzeria. Ook kunt u elke dag op deze camping terecht voor vers brood.

  • Campings met Rust en Natuur
  • Sportieve Actieve Vakanties

Aanlegplaats Nee
Animatie team Nee
BBQ toegestaan (gas etc.) Nee
Boothelling Nee
Camper service Nee
Electra > 8 Ampère Nee
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Geen siësta Nee
Huisdieren toegestaan Nee
Koelkasten te huur Nee
Nederlands sprekend Nee
Parkeren op eigen plek Nee
Sportveld Nee
Staanplaatsen>100m2 Nee
Tennis Nee
Wateraansluiting op de kampeerplaats Nee
Wifi Nee
Wifi over hele camping Nee
Zwembad Nee

De camping is gelegen in de provincie Corsica.

Adres:

Hieronder kunt u de adresgegevens vinden:

Ghiacciolo

n20100 Sartène

nFrankrijk


Kaart:

Corsica is een eiland in de Middellandse Zee en ligt ten westen van Italië (ter hoogte tussen de Italiaanse plaatsen Livorno en Rome), tussen Liguria en Sardinië. Het eiland behoort tot Frans grondgebied maar heeft ook een Italiaans gezicht. Bovendien wordt een vakantie Corsica vaak gecombineerd met Sardinië. Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en biedt gezinsvakanties aan in heel Europa!

Lees meer

Camping L’Avena Camping L’Avena
2.9 2732 reviews
contact@vacancesandretrigano.com €35