Achtergrond afbeelding
Klantenservice vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00
085 04 79 123, Laat ons u bellen
Camping zoeken
personen
Campings

Boeken bij Andiamo

Andiamo - Frankrijk hecht er veel waarde aan om duidelijk, transparant en betrouwbaar te zijn. Daarom leggen wij hier uit hoe u een accommodatie kunt reserveren.

Reserveren

Reserveren bij Andiamo - Frankrijk gaat heel gemakkelijk. Het bestaat uit slechts 5 stappen.

  1. Op onze website zoekt u de gewenste accommodatie uit.
  2. U vult uw gegevens en wensen in.
  3. U doet een beschikbaarheidsaanvraag.
  4. Andiamo - Frankrijk belt u binnen 2 werkdagen terug om de beschikbaarheid te bespreken en indien gewenst de reservering tot stand te brengen.
  5. U krijgt dan per email een factuur opgestuurd voor de aanbetaling die u binnen 7 dagen dient te voldoen.

De reservering is pas definitief als de accommodatie beschikbaar is en u daarna binnen 7 dagen de aanbetaling hebt gedaan.
Tijdens het reserveren kunt u meteen ook een reis- en annuleringsverzekering afsluiten, een huurauto regelen en Andiamo - Italia biedt ook de mogelijkheid om een vlucht voor u te boeken.

 

Financiele zekerheid

Als u boekt bij Andiamo loopt u geen financieel risico. Als u de boeking bevestigt, legt Andiamo de accommodatie en eventuele extra's voor u vast en doet meteen de betaling. Op het moment dat U de  aanbetaling aan Andiamo doet is deze betaling dus ook al reeds voldaan. Bovendien betaalt u in principe 70% van de huursom ter plaatse bij het inchecken. Jaarlijks controleert de Thuiswinkel Waarborg Organisatie de werkwijze van Andiamo.

 

Reisbescheiden

Uiterlijk 3 weken voor vertrek krijgt u per email de reisbescheiden toegestuurd.

 

Reserveringskosten

Bij elke boeking worden reserveringskosten in rekening gebracht. De reserveringskosten bedragen € 20,00 per boeking voor het reserveren van alleen de woning. Indien er ook vervoer (vlucht / huurauto)  of een overnachting voor onderweg geboekt moet worden dan zijn de totale reserveringskosten € 30,00.

 

Schoonmaakkosten

De schoonmaakkosten bedragen € 40,00 tenzij anders aangegeven.

 

Borgsom

Doorgaans hoeft er geen borgsom betaald te worden, tenzij anders aangegeven. Indien er wel sprake is van een borgsom dient deze bij aankomst te worden betaald. Bij vertrek, na controle van de accommodatie, wordt het bedrag met aftrek van de extra’s en/of eventueel door u veroorzaakte schade gerestitueerd.

 

Betaling

Tenzij anders vermeld, dient bij het aangaan van de reisovereenkomst 30% van de totale reissom aanbetaald te worden. Ook dienen, bij totstandkoming van de reisovereenkomst, de reserveringskosten, de schoonmaakkosten en eventuele verzekeringspremies en overige kosten voldaan te worden. Als u een reis boekt waarvan de vertrekdatum binnen 3 weken ligt, dient u dit middels een spoedbetaling direct te voldoen. Het restant van de reissom betaalt u ter plaatse aan de accommodatie bij het inchecken.

 

Klachten

Alle accommodaties zijn ter plaatse door ons zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Daarnaast stellen wij alles in het werk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als er desondanks toch iets niet in orde blijkt te zijn, ga dan naar de klachtenpagina om ons daarover te informeren.

 

Herroepingsrecht

Binnen 14 dagen na het versturen van de reserveringsbevestiging kunt u telefonisch via nummer 0528 - 275 907 de reservering herroepen. Er zal u dan na de reden van herroeping gevraagd worden. Vervolgens zal de aanbetaling binnen 14 dagen terug gestort worden. 

 

Verzekeringen

Andiamo - Italia biedt u de mogelijkheid om tijdens het reserveren meteen ook een reis- en / of annuleringsverzekering af te sluiten. Hiervoor geldt dat u betere polisvoorwaarden en service krijgt tegen een lagere premie. Hierbij treedt Andiamo - Italia op als tussenpersoon voor het afsluiten van een reis- en / of een annuleringsverzekering bij de Europeesche reisverzekeringen.


De complete informatie over de verzekeringenEuropeesche

vindt u hier.

 

 

Huurauto's

Andiamo - Italia biedt u de mogelijkheid om naast een vakantiewoning ook de vlucht en een huurauto voor u te regelen. De huurauto's worden gereserveerd via eAutohuur. eAutohuur vergelijkt continu de prijzen van alle bekende en betrouwbare aanbieders. Zo betaalt u nooit teveel voor uw huurauto en bespaart u veel tijd.

De complete informatie over de huurauto'seAutohuur

vindt u hier.