Achtergrond afbeelding
Klantenservice vandaag bereikbaar van 09:00 tot 17:00
085 04 79 123, Laat ons u bellen
Camping zoeken
personen
Campings

Campings in Frankrijk

campings in FrankrijkIn Frankrijk zijn duizenden campings in alle soorten en maten. U kunt kiezen uit grote showcampings die veel aan animatie doen, u kunt kiezen uit middelgrote campings met of zonder animatie, kleine campings, familiecampings, jongerencampings, drukke campings of juist rustige campings. Dichtbij een dorp of een stad of juist afgelegen omringt door niets anders dan rust en natuur. Er zijn campings direct aan zee, aan een meer of aan een rivier. Kortom, er is enorm veel keus.

De campings in Frankrijk zijn over het algemeen goed voorzien. Er is bijna altijd een restaurant of snackbar aanwezig of een klein supermarktje waar u kranten en uw dagelijkse boodschapjes kunt kopen. Vaak zijn er ook meerdere sanitairgebouwen met douches, warm water, wastafels, afwasruimtes en wc's. Wat er exact is verschilt uiteraard per camping. Bovendien bieden veel campings animatie aan voor zowel kinderen als ouderen. Er bestaan ook campings met een aparte kindsclub, tienerclub en jongerenclub! En uiteraard bezit elke camping een Jeu de Boules baan.

Kwaliteit campings

De meeste campings in Frankrijk hebben 3, 4 of 5 sterren. Dat houdt in dat het goede campings zijn, met veel campings Frankrijkfaciliteiten en over het algemeen goede beoordelingen. Veel standplaatsen zijn tegenwoordig uitgerust met een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. De gemiddelde standplaats in Frankrijk is zo'n 100 m2 groot en vaak omheind met laagbegroeiing of haagjes om uw privacy te geven.
Bijna elke Franse camping heeft wifi en kan gratis zijn of er moet voor betaald worden. Verder zijn op veel campings honden toegestaan. De richtprijzen voor een nacht op een Franse camping is zo rond de 30 tot 35 euro. Bovendien verhuren tegenwoordig veel campings ook stacaravans, bungalows of chalets. Voor campinggasten die niet over een koelkast beschikken en toch hun producten koud willen houden in de warme Franse zon, is er vaak een koelkastverhuur waar u voor een prijs per dag of per week een koelkast kunt huren.

Als u een camping boekt via campingsfrance.nl gaat de aanvraag direct naar de camping, zodat er geen schakel meer tussen zit. Zo wordt een camping boeken ineens een stuk makkelijker en simpeler!